Vacature medewerker verkoop

Uitdagend, spannend en leuk...

Functie

Functienaam: Medewerker verkoop
Plaats: Duiven of Apeldoorn
Parttime/Fulltime: Beide
Dienstverband: -
Functiebeschrijving: Verkopen en klanten adviseren

Werkzaamheden

Hippe en trendy verlichting voor een goede prijs. Direct kopen, direct meenemen. Dat is de visie van light depot. Als medewerker verkoop kun jij daarin de doorslaggevende factor zijn. Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Je weet alles van het assortiment en je verteld er enthousiast over. Daar neem je de tijd voor en terwijl je dat doet denk je mee met de klant en geeft deze suggesties voor productaankopen. Je zoekt naar verbeteringen in jou afdeling en deze bespreek je met je teammanager.

Jou kennis en ervaring

Je bent student of je hebt een diploma (V)MBO op zak. Je bent enthousiast en collegiaal en houdt bovendien van aanpakken. Je bent flexibel inzetbaar en je vind het leuk om je in te zetten voor de klant. Uiteraard beschik je over tijd om op koopavonden, zaterdagen en zondagen te werken. En natuurlijk heb je een passie voor verlichting.

Wat we jou bieden

Bij light depot krijg je de kans om te doen waar je goed in bent. Binnen onze visie is er ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeŽn. En als je je wilt ontwikkelen zijn er voldoende mogelijkheden. Je bruto salaris hangt af van je leeftijd.

Stel je vraag,

Wij helpen je verderÖ

Light Depot Duiven
Nieuwgraaf 12
6921 RJ  Duiven
T +31(0)26 31 906 30
F +31(0)26 31 906 37
E info@lightdepot-duiven.nl

Klik hier voor de vacature:
medewerker verkoop

Klik hier voor de vacature:
stagiaire