Lightdepot Duiven

RTL rapportage

Light Depot, verlichting en lampen factory outlet. Light Depot Duiven is een innovatief bedrijf met altijd wisselende collecties. Verschillende stijlen. Je kunt je eigen verlichting samenstellen. Alle lampen zijn geschikt voor energiebesparende lichtbronnen. Hiervoor wordt samengewerkt met Wecycle. Kijk op onze website lightdepot.nl voor meer informatie over Light Depot en Wecycle.
De verlichting aanbiedingen van Light Depot

Nu ook via internet!

Sinds kort heb je op de website van Light Depot de mogelijkheid om de beste aanbiedingen online te bekijken, en meteen te bestellen! Daardoor is het nu nóg simpeler om te profiteren van alle geweldige verlichting aanbiedingen. Voor een overzicht van al onze aanbiedingen klik je hier. Bovendien worden er iedere maand een aantal aanbiedingen in de spotlight gezet. Daarvoor klik je hier. Alles om het je zo simpel mogelijk te maken!


Prijswinnaar van de februari winactie,

Winnares is blij met haar prijs!

Onze eerste prijs winactie zit erop. Gedurende de maand februari waren er meerdere reacties op het winnen van een product, en uiteindelijk ging Ans Renckens uit Duiven er met de prijs vandoor. ‘Voor de kinderen! Die zijn er vast héél erg blij mee’ melde ze bij het ophalen van haar prijs. Bovendien kreeg ze de mogelijkheid om tegen behoorlijke kortingspercentages leuke verlichtingsartikelen uit te zoeken. Wil jij nou precies weten wat Ans gewonnen heeft? Speel dan zelf mee, want ook deze maand gaat de prijs er weer uit! Het enige dat je hoeft te doen is ons like-en op Facebook, en te omschrijven waarom juist jij een prijs moet winnen! Doe dat, en wie weet ben je de volgende gelukkige winnaar.


Light Depot op tv

Bij Het Snoer Om op SBS6...

Een tijdje geleden hebben we samen met het SBS6 programma Het Snoer mensen met een bijzondere situatie verrast met een complete thuismetamorfose. Daarin wordt met onze verlichting behoorlijk uitgepakt! De meest fantastische lampen verlichten nu de huizen van deze geweldige mensen. Heb jij de uitzending gemist? Dat is helemaal niet erg, nu kijk je hem hier terug!
Apeldoorn

Een nieuwe Light Depot opent haar deuren!

Op 1 februari 2012 heeft Light Depot een nieuwe factory outlet geopend in Apeldoorn. Op 2.000 m² presenteren we een verrassend aanbod van verschillende lampencollecties voor binnen en buiten. Van basic, stoer, landelijk tot design. Verschillende lichtbronnen en elektro materialen. Je vindt het allemaal onder één dak. Maak in de maand februari bovendien gebruik van onze speciale kortingsstickers om deze opening te vieren. Deze liggen bij de kassa voor je klaar.


Facebook

Een mooie manier om licht (weg) te geven!

Op onze nieuwe Facebook pagina houden we je op de hoogte van alle gebeurtenissen bij Light Depot. Daarnaast geven we elke maand tientalle leuke artikel weg uit onze collectie. Om daar kans op te maken like je ons op Facebook en geef ons een goede reden waarom jij moet winnen. Klik hier en win!