Vacature stageplaats

Stage lopen, leren en ontwikkelen...

Functie

Functienaam: Stagair
Plaats: Duiven of Apeldoorn
Parttime/Fulltime: Beide
Dienstverband: Stageperiode
Functiebeschrijving: Verkopen en klanten adviseren

Werkzaamheden

Hippe en trendy verlichting voor een goede prijs. Direct kopen, direct meenemen. Dat is de visie van light depot. Als stagiair kun je daarbij uitstekend helpen. Je leert hoe het is om de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten te zijn. Daarbij weet je alles over het assortiment en vertel je er enthousiast over. Bovendien denk je met de klant mee en geef je suggesties voor productaankopen. Je leert over wat er bij een bedrijf achter de schermen allemaal gebeurt en zoekt bovendien naar verbeteringen daarin. Deze bespreek je uiteraard met je begeleider.

Jou kennis en ervaring

Je bent student aan het MBO. Je bent enthousiast, leergierig en collegiaal en houdt bovendien van aanpakken. Je bent flexibel inzetbaar en je vind het leuk om je in te zetten voor de klant. Uiteraard beschik je over tijd om op koopavonden, zaterdagen en zondagen stage te lopen. En natuurlijk heb je een passie voor verlichting.

Wat we jou bieden

Light Depot is een erkend leerbedrijf. Maar daarmee is een leerzame stage nog niet compleet verzekerd. Daarin ben jijzelf de doorslaggevende factor. Bij light depot krijg je de kans om te doen waar je goed in bent, en je te ontwikkelen in dat wat je nog moet leren. Binnen onze visie is er ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeŽn. En als je je wilt ontwikkelen tijdens je stage zijn er voldoende mogelijkheden. Daarnaast heb je een begeleider die je helpt en tips geeft bij de verslaglegging van je stage.

Stel je vraag,

Wij helpen je verderÖ

Light Depot Duiven
Nieuwgraaf 12
6921 RJ  Duiven
T +31(0)26 31 906 30
F +31(0)26 31 906 37
E info@lightdepot-duiven.nl

Klik hier voor de vacature:
medewerker verkoop

Klik hier voor de vacature:
stagiaire