Zestien verkrijgbare unieke kleuren

Voor ieder wat wils…


Elke maat lampenkap in de Home Sweet Home collectie is te verkrijgen in zestien verschillende en unieke kleuren. Zo is er voor iedereen een lampenkap naar wens samen te stellen.

De stoffen van de lampenkappen uit de Home Sweet Home collectie zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Het weefsel geeft door de mooie textuur een natuurlijk verlichtingseffect wanneer de lamp brandt. Twijfel je over de kleur van je lampenkap? De hanglampen, vloerlampen en tafellampen uit de Home Sweet Home collectie zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen.

De hanglampen, vloerlampen en tafellampen uit de Home Sweet Home collectie zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. De armaturen en lampenkappen uit onze Home Sweet Home collectie zijn te bekijken in onze Light Depot vestigingen te Apeldoorn en Duiven. Wil je gratis en vrijblijvend kleurstalen en een brochure aanvragen over deze armaturen en lampenkappen? Klik dan hier, wij sturen je deze graag per post toe.

Meer informatie over de beschikbare kleuren lampenkappen en armaturen vind je door naar onze webshop te gaan of door te navigeren met hiernaast staande linkjes.