Vloerlampen uit de Home Sweet Home collectie

Eindeloze mogelijkheden…


Voor je vloerlampen kun je in de Home Sweet Home collectie keuze maken tussen zes verschillende vormen en maten lampenkappen in zestien verschillende kleuren. Bovendien heb je keuze tussen vier verschillende vloerlampvoeten. Zo is er voor iedereen een vloerlamp naar wens samen te stellen.

Deze vloerlampen en lampenkappen zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. Met onze Home Sweet Home collectie kun je ook je unieke hanglampen en tafellampensamenstellen. De vloerlampen uit de Home Sweet Home collectie zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. De vloerlampen en lampenkappen uit onze Home Sweet Home collectie zijn te bekijken in onze Light Depot vestigingen te Apeldoorn en Duiven. Wil je gratis en vrijblijvend kleurstalen en een brochure aanvragen over deze armaturen en lampenkappen? Klik dan hier, wij sturen je deze graag per post toe.

Meer informatie over de beschikbare kleuren lampenkappen en armaturen vind je door naar onze webshop te gaan of door te navigeren met hiernaast staande linkjes.