Zestien verschillende vormen en maten

Voor ieder wat wils…


De lampenkappen in de Home Sweet Home collectie zijn verkrijgbaar in zestien verschillende vormen en maten. Afhankelijk van of je een hanglamp, vloerlamp of tafellamp wilt hebben is er een deel van deze lampenkappen geschikt. Let daarom goed of voor wat voor soort lamp je kiest.

De lampenkappen in de Home Sweet Home collectie zijn te krijgen in 16 verschillende kleuren. Alle lampenkappen zijn handgemaakt en het weefsel geeft door de mooie textuur een natuurlijk verlichtingseffect wanneer de lamp brandt.

De hanglampen, vloerlampen en tafellampen uit de Home Sweet Home collectie zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. De armaturen en lampenkappen uit onze Home Sweet Home collectie zijn te bekijken in onze Light Depot vestigingen te Apeldoorn en Duiven. Wil je gratis en vrijblijvend kleurstalen en een brochure aanvragen over deze armaturen en lampenkappen? Klik dan hier, wij sturen je deze graag per post toe.

Meer informatie over de beschikbare kleuren lampenkappen en armaturen vind je door naar onze webshop te gaan of door te navigeren met hiernaast staande linkjes.